Osram


Podjetje OSRAM je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij za razsvetljavo, ki se lahko pohvali s 100 letno zgodovino. Osramove luči, žarnice in sistemi za razsvetljavo predstavljajo temelj lepšega pogleda na stvari, zagotavljajo varnost in udobje ter omogočajo učinkovito rabo virov. Odlikuje jih tehnološka dovršenost, estetika ter izredno pester nabor izdelkov, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. Kot podjetje, ki deluje na globalni ravni, velik poudarek posvečajo družbeno in okoljsko odgovornim politikam po svetu. Entuziazem, gibanje, učinkovitost, varnost ter priložnost so bistvene lastnosti, ki Osramove strokovnjake vodijo pri zasnovi izdelkov. Dovolite, da vas Osramovi izdelki vodijo do bolj kakovostnega življenja.

IZREDNA TEHNOLOŠKA IN STILSKA DOVRŠENOST AVTOMOBILSKIH ŽARNIC

Zahvaljujoč dolgoletni tradiciji, tehnološkemu izpolnjevanju in nadgrajevanju je podjetje Osram postalo vodilno na področju proizvodnje avtomobilskih žarnic, Osramove žarnice pa simbol za kakovost. V svoji ponudbi imajo široko paleto izdelkov, narejenih z uporabo različnih tehnologij, tako da lahko zadovoljijo vsakega uporabnika, pa čeprav še tako zahtevnega. Ne glede na to, kateri izdelek boste izbrali, lahko pričakujete najvišjo kakovost in zanesljivost. V podjetju pa nenehno razvijajo nove tehnologije na področju svetilnosti, kar pomeni, da svojo ponudbo velikokrat obogatijo z novimi, še bolj inovativnimi izdelki. • Halogenske žarnice 12V

  Osramove 12 V halogenske žarnice za vozila so ene izmed najbolj pogostih in poznanih žarnic na tržišču. Da je temu tako, obstajajo številni razlogi med katerimi so dolga življenjska doba, visoka zmogljivost, optimizirana svetilnost, dobra kakovost, prepričljivo razmerje med ceno in kakovostjo. Vse to so lastnosti, zaradi katerih so Osramove halogenske žarnice vodilne na tržišču med žarnicami za glavne luči.
  Vsak kupec lahko med številnimi izvedenkami najde žarnico, ki najbolj ustreza njegovim osebnim potrebam - pa naj gre za rezervni del ali za izdelek z dodano vrednostjo.

 • Tovorni program 24V

  Osramove 24 V halogenske žarnice za avtobuse, tovorna in gospodarska vozila odlikuje izredno dolga življenjska doba in visoka zmogljivost.Žarnice v tovornih in gospodarskih vozilih se pogosto uporabljajo do meje njihove zmogljivosti in prav zato morajo imeti dolgo življenjsko dobo in biti zelo zanesljive. Samo tako lahko zagotovijo odličen vir svetlobe do konca svojega delovanja. Izredno dolga življenjska doba Osramovih visoko zmogljivih žarnic povečuje udobje pri vožnji ter zmanjša čas in stroške za vzdrževanje voznega parka. Izbirate lahko med široko paleto visoko zmogljivih žarnic. Vsi izdelki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti in ponujajo OEM kakovost.

 • Xenonske žarnice

  Visoka in zanesljiva kakovost, dola življenjska doba.

  OSRAM XENARC®
  - XENARC® NIGHT BREAKER® UNLIMITED
  - XENARC® COOL BLUE® INTENSE
  - XENARC® ULTRA LIFE
  - XENARC® ORIGINAL

 • Pomožne žarnice 12V

  Podjetje Osram nudi širok izbor pomožnih 12V žarnic, ki zadostijo željam tudi najbolj zahtevnega uporabnika. Poleg Osramove linije ORIGINAL, ki nudi OEM kakovost, so na voljo tudi posebne izvedenke, kot so DIADEM, DIADEM CHROME, COOL BLUE INTENSE ter ULTRALIFE. 

 • LED žarnice 12V

  OSRAM LEDriving standardne in premium pomožne žarnice
  Osramove LED premium pomožne žarnice za osvetljevanje notranjosti in zunanjosti vozila so odlična in popolna zamenjava za standardne pomožne žarnice. Odlikuje jih temperatura barve do 6000K, homogena razporeditev svetlobe, dolga življenjska doba, nizka poraba energije ter izgled, ki ga dajo vozilu.

 • Moto žarnice

  Glavna lastnost Osramovih motorističnih žarnic je, da so vse izredno tehnološko dovršene, predvsem pa odporne na vibracije. Potrošniku je na voljo več linij motorističnih žarnic, in sicer NIGHT RACER® 110, NIGHT RACER®90, NIGHT RACER®50, X-RACER® in ORIGINAL. S širokim izborom motorističnih žarnic  podjetje Osram ponuja novo dimenzijo na dveh kolesih.

 • Led kiti in ostalo

  Osramovi strokovnjaki so veliko truda vložili v razvoj inovativnih izdelkov LED tehnologije, ki prepričajo še tako zahtevnega uporabnika.

 • Garniturne žarnice

  Z garnituro žarnic boste vedno imeli pri roki rezervne žarnice za zamenjavo. Na škatlici je jasno navedena  vsebina garniture žarnic ter slikovni prikaz njihove uporabe.
  V številnih državah je garnitura v vozilu obvezna.

 • Svetilke led

  OSRAM je razvil popolno linijo LED kontrolnih svetilk, ki so posebej zasnovane za vsakodnevna opravila vzdrževanja in popravil ter predstavljajo odličen pripomoček v vsaki delavnici.