O podjetju

Podjetje E-NET je mlado, saj je bilo ustanovljeno leta 2008. Podjetje pa ni mlado glede izkušenj, saj smo v tem času izredno povečali obseg poslovanja, tako na domačem kot tujem tržišču. Odlikuje nas mlad, a izkušen kader in širok nabor izdelkov, ki jih tržimo.

Naše poslovanje je usmerjeno v prodajo izdelkov iz področja avtomobilske dodatne opreme in kolesarstva. Smo vodilno podjetje pri prodaji avtomobilskih žarnic Osram, tržimo pa tudi blagovno znamko Philips. V naši ponudbi pa se najdejo tudi kvalitetne manj poznane avtomobilske žarnice nižjega cenovnega razreda.

Poleg žarnic našim strankam lahko ponudimo tudi širok nabor dodatne avto opreme in avto kozmetike. Tržimo blagovne znamke Carpoint, Edco, Black&Decker, Sonax itd.

Naša vzporedna veja poslovanja pa so izdelki iz področja kolesarstva in kolesarske opreme. Z izdelki, ki jih imamo na voljo, lahko zadovoljimo prav vsakega kupca, saj tržimo izdelke višjega kakovostnega in cenovnega razreda. Med te zagotovo sodijo SMP kolesarski sedeži, ki jim po kakovosti in dodelanosti ni para, kolesa višjega cenovnega razreda, izdelki Slime, kolesarske čelade priznanega podjetja Limar ter ostali.  Ponudimo vam pa lahko tudi bogat izbor cenovno ugodnih koles in kolesarske opreme. 

S trdnim in resnim delom, zlasti pa pristopom, ki ga imamo do naših strank, smo si pridobili veliko mero zaupanja in posledično povečali obseg dela. Prepričani smo, da bomo tudi v prihodnje uspešno sodelovali z vsemi našimi strankami ter se še naprej trudili ponuditi širok, kakovosten in cenovno ugoden izbor izdelkov.

Naše stranke si zaslužijo samo najboljše!

Ekipa E-NET